Recensies

Graag horen wij wat u van Fevy dogtraining vindt!

Ook benieuwd wat anderen van Fevy Dogtraining vinden? Scrol verder naar onder om daar achter te komen! 

Floor en Lua

Super leuke en leerzame lessen. Voor de hond erg leuk maar ook zeker voor het baasje. Als je vragen hebt krijg je ook een fijn en duidelijk antwoord waar je wat aan hebt. Als je moeite hebt met bepaalde dingen oefenen wordt dit zeer goed opgepakt en direct met de hond en baas geoefend. Zeer tevreden en een echte aanrader! aantal sterren: ★★★★★

Karin en Lou

Lou onze labradoodle is erg enthousiast als ze bekende mensen ziet en wil dan meteen aandacht van hun. Tevens vraagt ze dan ook aandacht door te gaan blaffen. Daarom kom ik nu bij Elin om dit gedrag te doorbreken. Elin heeft een prettige en positieve manier van werken, ze heeft al vrij snel in de gaten waarom en hoe het gedrag ontstaan is. Ik krijg opdrachten waarmee ik met Lou thuis aan het werk kan, en ik moet zeggen er zit al vooruitgang in en dat is positief!

Lenna en Teddy

Wij zijn ook heel tevreden met het lesgeven van Elin. Zoals eerder gezegd blijft ze altijd rustig en heeft ze een fijne uitstraling naar alle honden toe. Regelmatig krijgen we handige tips waar we thuis mee verder kunnen. Daarbij worden de cursussen op een leuke, fijn ingerichte locatie gegeven.

Hannie en Bram

Elin heeft een goede kijk op honden. Ze kan hun gedrag lezen en weet precies wat ze moet doen als hij niet rustig is. Ze geeft op een heel rustige manier les. Wat ik zeer prettig vind met mijn drukke hond. Kan haar van harte aanbevelen!

Reina en Benzi

Er word leuk en fijn les gegeven. Puppycursus doorlopen en nu vervolgcursus. We gaan er elke week graag heen. Echte aanrader!

Michelle EN Fien

Super leuke en positieve ervaring met de puppy cursus van Fevy Dogtraining. Voor ons was de puppy cursus nieuw, je krijgt op een fijn rustige manier uitleg en geen enkele vraag is te gek. Je krijgt les in groepsverband maar er is ook tijd voor individuele aandacht. Echt alle lof voor de manier waarop er les gegeven wordt. Wij kijken nu al uit naar de vervolg cursus in September. Aantal sterren: ★★★★★